Stärk hälsan med massage

Stärk hälsan med massage

Hallå där bloggen! Det är en fantastiskt fin måndag måste jag säga, solen skiner och vi har en vecka fylld med möjligheter framför oss. Jag ska ägna det här inlägget till att prata lite om massage men innan jag börjar med det så vill jag hälsa er välkomna till ett nytt blogginlägg. Nu var det ett litet tag sedan som ni hörde från mig och jag hoppas att ni har haft det fantastiskt bra sedan dess.

Massage är som sagt det jag ska prata om, så nu kör vi. Jag tycker verkligen om massage, det är en fantastisk behandling som har många fördelar. Som gammal idrottare så kan jag säga att jag många gånger har gått på massage för att återhämta mig och bygga upp min hälsa. Nu på senare tid så har det mest blivit behandlingar för att koppla av och komma iväg från verkligheten lite. Jag håller visserligen på lite med idrott fortfarande men inte alls på samma nivå som tidigare, så behovet av återhämtning och behandling av skador finns inte längre. Nu går jag mer på massage för att stärka den psykiska hälsan. Massage ger mig lite tid att få återhämta mig mentalt från stressiga perioder, vilket är någonting som jag verkligen behöver. Jag har ett arbete som innebär stor press och även om jag tycker om pressen så behöver man lite lugn och ro ibland, vilket är precis vad jag får från massage. Sen är också massage en förebyggande behandling som hjälper kroppen att bibehålla sin hälsa. Känner ni att det hade varit skönt med lite avslappning så kan jag verkligen rekommendera er att gå på massage, likaså om ni har några problem med kroppen. Nu vill jag bara önska er en fortsatt fin dag, glöm inte att hålla koll här på bloggen efter fler inlägg. Ha det gott! 


Kommentarer är stängda.