Massage är bra för ryggen

Massage är bra för ryggen

God eftermiddag bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en fin dag hittills. Här hemma i Lund är det kanon, jag mår hur bra som helst och livet bara rullar på i vanlig ordning. Jag har under några veckor nu försökt få med min rumskompis på massage, men hon i princip vägrar. Det är nämligen så att hon nästan hela tiden klagar på att hon har ont i ryggen och nacken, men nu upplever jag nästan att hon inte är villig att göra något åt det. Jag har försökt övertalar henne om att massage är en fantastisk behandling och eftersom att vi bor i centrala Lund så finns det också gott om olika salonger vi kan välja mellan. Självklart tror jag inte att hon inte vill bli av med problemen, utan det är nog snarare så att hon inte riktigt orkar ta tag i det. Jag kan verkligen känna igen mig i det problemet, att man vill något men man orkar inte så man låter det rinna ut i sanden eller i det här verket så låter hon hellre det försvinna av sig själv. Problemet är att ryggen och nacken kan orsaka ganska stora problem på längre sikt för kroppen så jag tycker verkligen att hon borde testa en massage för att se om det hjälper. Jag vet inte riktigt bara hur jag ska lyckas övertyga henne om att göra något åt det. Massage är för mig lite lyx med så jag hade gärna gått med henne och fått en behandling också, för att få komma ner i varv lite och bara slappna av en stund. Jag kommer självklart fortsätta att försöka få henne följa med på massage, vi får se om jag lyckas eller inte. Ha nu en fantastiskt trevlig dag. Vi hörs snart igen!


Kommentarer är stängda.